A Vecsési ipartestület vezetése szerint a hosszú távú siker üzleti alapja a magas színvonalú szolgáltatás, oktatás, képzés, a hallgatói elégedettség biztosítása.

  

Céljaink:

  • A Vecsési ipartestület által szervezett képzések, és az oktatásfejlesztése területén a hazai és az európai igényeknek megfelelő szintű szolgáltatást nyújtsanak az itt tanuló hallgatók számára.
  • A gazdasági fejlődés állandó figyelemmel kísérésével, az oktatók folyamatos képzésével és önképzéssel biztosítjuk a minőség színvonalának folyamatos emelését a hallgatók igényeinek kielégítése céljából.
  • Alapvető szempontnak tekintjük hallgatóink hosszú távú bizalmának megszerzését és megőrzését a felmerülő új igények kielégítésével, és ezt biztosítjuk az általunk készített oktatási anyagok és nevelési módszerek megbízható működésével és működtetésével, a kifejlesztett új és dokumentált verziókkal, és azok folyamatos karbantartásával.
  • A minőség javításának továbbfejlesztési módszereként lehetőleg ISO 9001 modell szerinti minősítéssel rendelkező, de legalábbis általunk kipróbált, megbízható beszállítókkal alvállalkozókkal (cégekkel, intézményekkel, oktatókkal) működünk együtt.
  • A minőségi munkavégzést minden oktatónk alapvetőnek tekinti és munkájuk során a minőség színvonalának folyamatos emelésével maximálisan szolgálják a hallgatók igényeit.

 

A fenti célok elérése érdekében a cégvezetés a minőségügyi kézikönyvben és a hozzá tartozó dokumentumokban határozta meg a feladatot.

A minőségügyi kézikönyv előírásainak betartása a Vecsési ipartestület valamennyi, az oktatás területén dolgozó alkalmazottja és oktatója számára kötelező.

 

Budapest, 2015, június 10.

© 2018 Vecsési Ipartestület

Please publish modules in offcanvas position.